LEJE AF STAND

Book din stand her

Vil du at leje en stand til at sælge dine genstande eller dit tøj i Vesterbros førende reolmarked? Så udfyld  formularen med dine oplysninger, så vil vi hurtigt finde den rigtige stand til dig.

Der kan være gode penge i det. Ud over standlejen, der betales ved start, tager vi kun 18% i kommission. De resterende 82% er dine.

Se vore standtyper her.

Når vi modtager formularen, vil vi  snarest sende dig en ordrebekræftelse på din e-mail. Hvis der ikke er en ledig stand på den ønskede dato, finder vi den første ledige stand til dig.

Hvis du har specielle ønsker vedrørende opstartsdato eller standplacering skal du bare skrive dem i kommentarfeltet, så vil vi gøre vores bedste for at imødekomme dem.

Bemærk, at andre standtyper som vitrinehylder kan bookes ved henvendelse i butikken.

Se vores forretningsbetingelser og priser.

  Har du lejet stand hos LopGun før? JaNej

  Accepter forretningsbetingelser

  Når du lejer en stand hos LopGun, får du mulighed for at sælge dine ting fra en af de bedste placeringer i området, på grænsen mellem Vesterbro og Frederiksberg og tæt ved Værnedamsvej.

  Vores kunder er både lokale og internationale genbrugs- og loppeentusiaster på jagt efter noget specielt eller bare ude for at spare penge.

  Vi har åbent 360 dage om året, så selv når du holder fri, arbejder vi på at sælge dine ting. Hvis du booker hen over lukkedage, bliver din lejeperiode naturligvis forlænge tilsvarende.

  LopGun er cirkulær økonomi i praksis. Når du lejer en stand og sælger dine brugte ting, er du med til at reducere CO2 udslippet og yder dermed et lille bidrag til at reducere den globale opvarmning.

  Besøg os

  LopGun
  Vesterbrogade 88
  1620 København V
  Tlf: +45 4274 5442
  Mail: kontakt@lopgun.dk
  CVR: 40268472

  Åbningstider

  Hverdage: 11.00-18.00
  Lørdage: 11.00-17.00
  Søn- og helligdage: 12.00-17.00
  Faste lukkedage: 24, 25, 26 og 31/12 samt 1/1